Sborový program v následujícím týdnu:
V Domečku na Barrandově (Záhorského 886/4) v pondělí  proběhne od 16.30 angličtina.
V úterý od 18 hodin začíná program mládeže.
Ve středu se bude v Domečku na Barrandově konat od 16.30 Legoklub pro děti a jejich rodiče.
Čtvrteční biblickou hodinu povede Martin Hrbek na základě textů Mt 13, 1-35 (v rámci 40 dní s Biblí). Je možné sledovat přenos nebo se připojit přes Zoom.
V pátek od 16.15 probíhá setkání dorostu.


Pomoc Ukrajině:
V našem sboru máme nyní ubytovány děti i dospělé ze tří rodin prchající před válkou na Ukrajině. Pokud byste chtěli darovat potřebné věci a potraviny pro naše hosty, prosíme vás o vyplnění vaší pomoci v editovatelné tabulce uvedené zde.

Celkový výnos sbírky vyhlášené Církví bratrskou a Diakonií CB v našem sboru na Ukrajinu byl 41 300 Kč. Tuto částku jsme již odeslali na transparentní účet Diakonie CB. Velice děkujeme všem dárcům! Informace k využití sbírky naleznete na webu Diakonie CB. Tímto je tato sbírka v našem sboru ukončena. Nadále je možno přispívat přímo na účet Diakonie CB.

Předseda Rady CB David Novák vyzval k zapojení se do modlitebního řetězce za Ukrajinu – bližší informace a rozpis pro zapojení se do modliteb najdete tady.


Výroční členské shromáždění s volbou kazatele

proběhne 27. března od 14 hodin. Připravujeme společný oběd – kdo se budete chtít účastnit, prosím, zapisujte se ještě tuto neděli na nástěnce. Zároveň na nástěnce najdete program shromáždění.
Volba kazatele bude možná i v předstihu do volební schrány tuto neděli 20. 3. po shromáždění v malém sále, u schrány budou dva členové volební komise. Pokud někdo z členů potřebuje, aby členové volební komise přijeli s volební schránou za ním, domluvte se prosím s B. Najbrtovou.

Prosíme členy sboru o aktualizaci osobních údajů do 27. 3. 2022. Informace o aktualizaci a ochraně osobních údajů byly odeslány členům sboru e-mailem 11. 3. 2022. 


Další data k zaznamenání:
2. dubna od 13.00 cyklovýlet připravený Zdenkem Vojtíškem – podrobnosti ve Sborových listech 3/22
10. dubna od 9.30 (změna – začínáme jako obvykle) – Velikonoční sousedská bohoslužba s kapelou SouZnění
5. – 12. 8. 2022 (pátek – pátek) – sborová dovolená v Parkhotelu Harrachov (přihlašování bude spuštěno během dubna).


Celocírkevní akce a pozvánky
Tuto neděli 20. března od 19.00 hodin vystoupí na dalším večeru chval Církve bratrské Jana Peřtová a studenti kurzu ETS Hudba v církvi. Link pro online sledování najdete zde.
26. března – setkání Singles+ v Říčanech u Prahy, případně on-line s tématem: Jak naplnit svůj život. Bližší informace a pozvánku najdete zde.