V pondělí 30. 8. proběhne rozloučení s dlouholetou členkou našeho sboru Jiřinou Čížkovskou (bližší informace najdete a její působení v našem sboru si můžete připomenout zde).

Se začátkem školního roku se  v týdnu rozbíhá sborový program. Ve středu 1. září začnou opět pravidelná setkání na Barrandově v Domečku (Záhorského 886/4) a v případě pěkného počasí v přilehlé zahradě. Od 16:30 se bude ve středu konat legoklub pro děti od přibližně 6 let a jejich rodiče a následovat bude od 18:00 hod. komunitní skupinka (více informací).

Ve čtvrtek 2. září jsme po prázdninové pauze opět  zváni na biblickou hodinu v naší modlitebně – budou pokračovat zamyšlení nad knihou Přísloví, tentokrát na téma Jak se vyhnout bláznovství – připravuje Martin Najbrt.

V pátek 3. září proběhne od 16.15 první schůzka dorostu.

V sobotu 4. září jsou děti zvány na další cyklovýlet (podrobnosti najdete tady).

Neděli 5. září zahájíme modlitebním setkáním v 8.45 (Dřevěný sál), svůj nový školní rok začne besídka a po bohoslužbě bude opět připravena káva 🙂 Už zítra na nástěnce najdete tabulku, kam se můžete zapisovat, pokud byste chtěli s přípravou občerstvení pomoci.
Večer od 18 hodin bude pravidelné modlitební setkání (1. neděle v měsíci).

Mládež se poprvé sejde v úterý 7. září.

Bratr kazatel Pavel Černý bude čerpat dovolenou 30. 8. – 17. 9. V případě potřeby se prosím obracejte na místopředsedu staršovstva Libora Duchka.

Svatou Večeři Páně budeme slavit třetí neděli, 19. září.